Tel+34 977 839 209

Bienvenidos!

Celler

Celler Sabaté està situat al cor de la comarca del Priorat, al petit poble de la Vilella Baixa, a Catalunya (Espanya). Forma part de la Denominació d'Origen de Qualitat del Priorat (D.O.Q. Priorat), famosa a tot el món per obtenir vins de gran qualitat i amb una forta personalitat, fruit de les especials condicions climàtiques a les quals es sotmeten les seves vinyes: abundància de sol, poca pluja i
unes terres pissarroses que donen una baixa productivitat.

Som un celler totalment familiar fundat el 1910. Després de tres generacions, seguim mantenint la fórmula dels nostres antecessors i elaborem el vi de forma tradicional i artesana. Tot el raïm utilitzat per elaborar els nostres vins prové exclusivament de vinyes de la nostra propietat, cultivats dia rere dia per la nostra família.

Les vinyes tenen una mitjana de 40 anys, amb la garnatxa com la varietat fonamental, a més de la carinyena i altres varietats com el Cabernet Sauvignon. PLANTADETA, és el nom de la nostra finca principal, que també dóna nom als nostres vins, i recull la nostra línia d'identificar el vi amb la terra on es conreen els raïms.

En l'actualitat incorporem noves tècniques a la recerca de la màxima qualitat. La fermentació es realitza en dipòsits d’inox i la criança del vi en barriques noves de roure francès i hongarès. Tot això constitueix, junt a un bon equip tècnic, els nostres vins PLANTADETA d'excel·lent qualitat, propis de la D.O.Q. Priorat que han obtingut altes puntuacions en la premsa especialitzada.

El tipus d'elaboració, la terra, el clima, l'orografia i el cultiu dedicat durant més de 100 anys ens permeten treballar amb uns preus molt competitius respecte a altres vins de la zona, fent els vins Plantadeta únics i exclusius.