Tel+34 977 839 209

Bienvenidos!

La Finca

Al peu de la serra del Montsant trobem "La Plantadeta", la finca principal de Celler Sabaté, està encarada al nord-est. Té una extensió d'unes 12 Ha en producció, unes 6 Ha de bosc i un desnivell de 80 metres.

A causa de la necessitat de produir més raïm, olives i fruita seca Jaume Sabaté Alentorn, (actualment seria besavi de l'última generació de la família Sabaté) va comprar la finca l'any 1927. Era, i contínua sent, la finca més extensa del terme municipal de La Vilella Baixa.

Les vinyes de "La Plantadeta" tenen una mitjana de  40 anys, a excepció d'una part que superen els 100 anys d'edat.

Recentment hem habilitat una zona de la finca per replantar 5 noves terrasses, amb capacitat per  850 ceps de Garnatxa Blanca, Moscatell de gra petit i Moscatell d'Alexandria.            

Apliquem tècniques de cultiu respectuoses amb la planta i la terra, tècniques tradicionals i modernes alhora i conreem en got i emparrat. Amb aquest procediment es busca la maduresa correcta en conjunt de gra i pell del raïm amb una bona concentració de polifenols i sucres.

A "La Plantadeta" conreem varietats com: Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon pels vins negres; i Garnatxa, Macabeu i Moscatell pels blancs.

Coordenades de la finca:
41°13'5.60"N
0°44'58.14"E