Tel+34 977 839 209

Bienvenidos!

[:ca]Hem començat la Verema 2015[:es]Hemos empezado la vendimia 2015[:]

[:ca]Després d'algunes passejades per la nostra finca Plantadeta  tastant raïms, mirant l'estat sanitari i agafant algunes mostres, el dimarts 1 de Setembre de 2015 vam començar la verema.

Aquest any, es presenta un any amb molt bon estat sanitari, de menys graduació i acidesa, però amb molt bona qualitat. Vam collir primerament la garnatxa blanca més jove. Tot i que això és un dir, perquè la jove té vora 40 anys! Vam seguir collint part del raïms moscatells i després les garnatxes blanques més velles.

En els propers dies collirem la garnatxa negra per fer el nostre vi rosat i la garnatxa negra per fer el Mas d'en Bernat, després preveiem fer una paradeta d'una setmana aproximadament, doncs sempre estem condicionats de la climatologia i veure que passa amb les pluges d'aquesta setmana.

 

Us deixem algunes boniques fotografies de l'inici de verema 2015

 

 [:es]Después de algunos paseos por nuestra finca la Plantadeta, probando uvas, viendo el estado sanitario y cogiendo algunas muestras, el martes 1 de Setiembre de 2015 dimos comienzo a la vendimia.

Este año se presenta con muy buen estado sanitario, de menor graduación y acidez, pero una buena calidad. Cosechamos primero la Garnacha Blanca más joven, aunque lo de joven es un decir, ¡porque tiene más de 40 años! , luego parte de la uva moscatel y luego las garnachas blancas más viejas.

Los próximos días vendimiaremos la garnacha tinta para hacer el vino rosado y la granacha para hacer el Mas d'en Bernat, nuestro vino joven, prevemos hacer una parada de una semana aproximadamente, pues siempre estamos condicionados por la climatología y vamos a esperar un poco y ver que pasa con las lluvias que tuvimos esta semana.

Os dejamos algunas bonitas fotos del inicio de vendimia 2015

 

 [:]